Tanévnyitó

Kedves Gyerekek, Kedves Szülők!

Lassan a végéhez közeledik a szünidő. Az intézményben már a következő tanévre készülünk, melynek nyitó ünnepélye szeptember 1-jén 9 órakor lesz, erre szeretettel várunk mindenkit.

A tanévet jelenléti oktatással tervezzük és a járványügyi védőintézkedések közül egyelőre az alapos higiéniás szabályok betartását, a betegség tünetekeit mutató gyerekek otthontartását, az alapos fertőtlenítő takarítás alkalmazását tervezzük. Reméljük,hogy minél tovább így tudjuk mindennapjainkat folytatni az intézményben. De, ha kell ezek változásáról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

Szeptember elsején kapják meg tanulóink a tankönyveiket és a rászoruló tanulók a tanszer-csomagjaikat is. Ezen a napon az ünnepélyt követően van lehetőségük a szülőknek egy szülői értekezlet keretében beszélni az osztályfőnökökkel, pedagógusokkal és ügyet intézni is ekkor lehet személyesen.

Étkező tanulóinknak az étkezés ettől a naptól biztosított, kollégista tanulóink ezen a napon beköltöznek.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Kedves Szülő! Szeretettel meghívjuk Ãnt a 2021.szeptember 01-én 9 órakor megrendezésre kerülÅ‘ tanévnyitó ünnepélyünkre. Káhleszné Krémer Ildikó intézményvezető‘ Szentlőrinci Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola és Kollégium”