Tájékoztatás a tanév befejezéséről

 

Az iskolák 2020. júniusi működéséről szóló 220/2020. (V. 22.) Korm. rendelet alapján ez a rendkívüli tanév így fog zárulni a Szentlőrinci EGYMI-ben.

2020. június 2. és 2020. június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint működünk.

A tanév 2020.06.15-én ér véget. Tanévzáró ünnepélyt és ballagást a fennálló helyzetre való tekintettel személyes találkozóval nem tartunk. Nyolcadikos tanulóinktól itt a honlapon és az intézmény facebook csoportjában köszönünk el. Nyolcadikos tanulóink bizonyítványaikat telefonon egyeztetett időpontban 2020.06.15-én az intézményben átvehetik. Az alsóbb évfolyamok a KRÉTA rendszerben elkészített bizonyítványokat kapják meg az osztályfőnököktől a velük egyeztetett módon, elsősorban online formában, de kérésre ezt kipostázzuk. Kipostázzuk a jutalomkönyveket és az okleveleket is azoknak a tanulóinknak, akik ilyen dicsérettel zárhatják a tanévet. 

Megköszönöm a kedves Szülőknek a megértésüket és azt a nagyfokú támogatást, amellyel a digitális oktatást segítették. Nagyon hálás vagyok azért, hogy erőn felül, időt, energiát nem sajnálva ott voltak mindvégig gyermekük mellett, segítették a fejlődésüket, igazi partnerei voltak a gyógypedagógusoknak, asszisztenseknek ebben az embert próbáló időszakban.

Köszönöm szíves megértésüket. 

 

Káhleszné Krémer Ildikó

igazgató