Tábor Vásárosbécen

Intézményünk 20 tanulója vehetett részt az augusztus 24-29-ig tartó táborozáson Vásárosbécen. A tábort a Bársony és Handicap Alapítvány lovasterápiás és állatterápiás foglalkozásai tették egyedivé. A Virágóra Alapítvány munkatársai élményszerűvé varázsoltak minden napot. A tábort a Szinergia Egyesület finanszírozta pályázati forrásból, így tanulóink számára teljesen ingyenes volt ez a fantasztikus hét. Tóth Beáta, Tóthné Kiss Zsuzsanna, Fenyvesi Blanka és Kleinné Árvai Timea intézményünk munkatársai kísérték el tanulóinkat és gondoskodtak további programokról. 
Minden nap voltak kutyás, lovas terápiás foglalkozások délelőtt és délután is, kézművesfoglalkozásokon alkothattak, nemezeltek, festettek tanulóink, elkészíthették saját pizzájukat és kürtős kapácsot is sütöttek. Volt tábortűz, buli, íjászkodás, erdei túra, csillagles és "csillaghullás", vizicsúszda, és még számtalan jobbnál jobb időtöltés. 

Köszönet az alapítványoknak, egyesülenek és Vásárosbéc lakosságának a lehetőségért, a feledhetetlen élményekért, a gyerkek szívében mindig különleges helyen lesz Vásárosbéc és az egy hetes tábor. 

Köszönöm kollégáimnak, hogy a nyarukból egy hetet a gyerekeknek ajándékoztak és gondoskodtak mindenről, ami ahhoz kellett, hogy mindenki remekül érezhesse magát.

Káhleszné Krémer Ildikó