Sikeres alapítványi pályázat

Gratulálok a "Mi megmutatjuk!" Alapítványnak a sikeres pályázathoz és köszönöm szépen Tóthné Kiss Zuzsanna munkáját !!!

A mai napon kaptuk az örvendetes hírt, hogy a Lafarge Cement Magyarország Kft-hez benyújtott pályázat eredményes volt:

"Tisztelt Tóthné Kiss Zsuzsanna!

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. nevében is köszönjük, hogy pályázatával jelentkezett a LAFARGE Közösségi Érték Programra!

A Királyegyházi Cementgyár – a cég szellemiségének megfelelően – a program által elsősorban a fenntartható, fejlesztő célú közösségi tevékenységek megvalósulást kívánja támogatni. Ennek megfelelően a pályázatok értékelése során előnyben részesültek a közösség fejlesztésére irányuló, hosszabb távú folyamatok részeként végzett, fennmaradó hatású tevékenységek, amelyekben a megvalósítani kívánt ötlet kapcsán a helyi közösség tagjaival együtt végzett igényfelmérés történt, a projekt a helyi közösség tagjaival együtt kerül megtervezésre és megvalósításra, valamint együtt gondoskodnak a projekt fenntarthatóságáról.

Örömmel értesítjük, hogy pályázatát a 2023. január 31-én meghozott döntés alapján, a LAFARGE Közösségi Érték Program Társadalmi Tanácsa támogatásra érdemesnek találta az alábbiak szerint:

A támogatói döntés alapján a megpályázott összeg elfogadásra került, vagyis ennek értelmében a Mi megmutatjuk! Alapítvány Miénk a Balaton c. projektjének megvalósítására 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint támogatás adható a LAFARGE Közösségi Érték Program keretében.

A szerződéskötéssel kapcsolatos további teendőkről hamarosan tájékoztatjuk.

A projekt megvalósításához sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

LAFARGE Közösségi Érték Program

Társadalmi Tanács

A pályázat így lehetővé teszi, hogy a Szigetvári Tankerületi Központ balatoni táborában 10 tanulónk egy hétig ingyenesen táborozhasson.

Ez szuper hír! Nagy örömmel gratulálok még egyszer.

Káhleszné Krémer Ildikó