Rendkívüli iskolagyűlés, Mikulás és adventi gyertyagyújtás

Intézményünk diákönkormányzata a mai napon különleges iskolagyűlést tartott. Kihirdették november hónap diákjait: akik Bogdán Amanda 1.-2. o. Orsós Márk 2.-3.-4. o, Szekeres Szintia, Kun Vanessza 3.-4. o, Osztrosics Ketrin 5. o., Balogh Natália 6.o. és Győző Alexandra 8. osztályos tanulók lettek. Gratulálok nekik. Kihirdették a Mikulás-rajz pályázat eredményét is, amelyen minden rajzoló gyermek kapott ajándékot, és különdíjat Sáfrán Rebeka, Lakatos Dávid és Metzinger Krisztián kaptak kimagaslóan szép rajzukért. Aztán megérkezett a Mikulás is, aki minden gyermeket személyesen köszöntött és a jó viselkedésre intett, és vagy megérdemelt, vagy megelőlegezett ajándékkal lepett meg.

A kellemes óra zárásaként az adventi koszorú második gyertyáját is meggyújtották az 1.-2. és a 2.-3.-4. osztály tanulói által nyújtott kis műsor keretében.

A közös élményért sokat dolgozott: Tóthné Kiss Zsuzsanna, Szabó Klára, a munkájukat segítette: Jambrich Péter, Heider Attiláné Kocsisné Tóth Zsuzsanna, Tóthné Csatahelyi Gyöngyi, Heider Anikó.

Rajtuk kívül hála és köszönet illeti a Mikulást is, hiszen nem csak ajándékokat hozott, hanem remek közös élményt is okozott kicsiknek és nagyoknak egyaránt!