Pedagógusnapi elismerések

Pedagógusnap alkalmával szeretettel és hálával köszöntöm a Szentlőrinci EGYMI valamennyi jelenlegi és már nyugdíjban lévő dolgozóját.

Pedagógusnapi köszöntő

Tanulóink ajándékai minden dolgozó számára egy kis üdvözlőlap.

 

Intézményvezetői Elismerő Oklevélben részesült ebben a tanévben Szabó Klára, az értelmileg akadályozottak csoportjának vezetője, munkaközösségvezető és a gyengénlátó tanulóink tiflopedagógusa az általános iskolában és az utazó hálózatban egyaránt. Szabó Klára fáradhatatlanul és mély gyermekszeretettel, magas szakmai színvonalon tevékenykedik mindegyik területen. Szakmai segítségére minden kollégája számíthat. Osztályfőnökként igazi közösséget kovácsolt kis  tanítványaiból, akik fejlődése folyamatos  és töretlen, mindemellett remekül érzik magukat az iskolában. Munkaközösség-vezetői tevékenységével, pontos, precíz munkavégzésével segíti az intézmény vezetését.

 

 

Tóthné Kiss Zsuzsanna június 4-én vehette át elismerését Szigetvári Tankerületi Központ pedagógusnapi ünnepélyén kimagasló színvonalon végzett közösségépítő tevékenységéért, áldozatos gyógypedagógusi munkájáért. Munkájával az intézményben töltött évtizedek után az utóbbi másfél évben is sikeresen fáradozott azon, hogy tanulóink egymis közössége, közösségi élete fennmaradhasson. Emberségére, fejlesztő munkájára minden tanítványa, segítő szakértelmére minden kollegája, a szülői közösseg is bizton számíthat. Gyakorlatvezető gyógypedagógusként hallgatók számára nyújt segítséget. Munkáját a magas fokú szakmaiság mellett, emberség és szakmai alázat jellemzi, példát mutat ezzel mindannyiunk számára.

 

 

Káhleszné Krémer Ildikó

igazgató