Országos futóversenyen Baranya megye csapatában szerepeltek tanulóink

"2018 április 19.én 6.00 kor indult el a Baranya megyei küldöttség a Gyöngyös feletti kisrepülőtérre, hogy részt vegyen a mezei Országos Bajnokságon. Ragyogó napsütés, enyhe északkeleti szél, kijelölt pálya, minden, ahogy a nagykönyvben megvan írva. Ideális feltételek. Nagyszerű versenyt rendezett a FODISZ megbízásával a Heves megyei csapat. Varga Pál megyei elnök itt vette át a FODISZ ügyvezető elnökétől a közel 250 fő az ország megyéiből érkező sportolók előtt a Diáksportért FODISZ díj arany fokozatát. A gyerekek 300 km után álltak rajthoz, így is szépen teljesítettek...  A verseny után egy jó kis krumpligulyás, ásványvízzel leöblítve, eredményhírdetés, irány a busz és már este 20,30-kor otthon voltunk Pécsen. Itt átszálltak a saját autókba és utaztak tovább Komlóra, Szentlőrincre, Siklósra, igy este 22 órára mindenki hazatalált. 

Eredmények: Értak  Klézli Kitti Old III.Bohner Tamás I. Komló Buzás András I. Komló Gólity Patrik I. Pécs Éltes EGYMI.  Tanak : Hartnann Melissza Ih,Pécs éltes EGYMI Ostorics Katerina II. h Szentlőrinc Mihály Brigitta IV:h Orsós Dávid V:h Majoros Balázs V:h, Zomi Dominik IV: h Gratulálunk a Szép helyezetteknek és a pontszerzőknek teljesítményükért."

 

Bognár Miklós

FOBMSZ elnök beszámolója 

 

Intézményünk tanulóinak szerepléséről: Osztrosics Katarina 2. helyezést, Mihály Brigitta 4. helyezést és Orsós Dávid 5. helyezést ért el. Rácz Dávid, Mihály Tamás és Kovács László is szépen küzdöttek.
Mind a hat tanuló tisztesen helyt állt az országos megmérettetésen.

 

Kürthy László

testnevelő

 

Köszönjük szépen Kovács László egyéni vállalkozónak, hogy intézményünk csapatát térítésmentesen szállította Pécsre és Pécsről vissza Szentlőrincre!