Mutasd meg a képességeidet! vetélkedő

„Mutasd meg képességeidet”  játékos délután

2019. február 20.

 

 

 

Az idei évben – hagyományosan – immár tizenkettedik alkalommal rendezte meg intézményünk a „Mutasd meg képességeidet” játékos vetélkedőt. A tavalyi évben megkezdett kibővített körben, tankerületünk távolabbi iskoláinak bevonásával zajlott e rangos esemény.  Ennek eredményeképp 9 iskola tanulói vettek részt az EGYMI „házigazda” tanulóin kívül ezen a jól sikerült vidám, játékos délutánon.

Rendezvényünk színvonalát jelentősen növelte a HumánReaktor pályázat által nyújtott segítség, mellyel a vendéglátás színvonalát, az állomások felszereltségét és az ajándékok nívóját emelhettük méltóképpen.

Szép számmal jelentkeztek a tanulók, összesen 42 diák 6 csapatban versengett.

A vetélkedő 6 állomásán változatos képességeiket próbálhatták ki a gyerekek.

Állomásvezető pedagógusaink alaposan felkészülten, kooperatív módon,  differenciált feladatokkal  - alsó-felső tagozatos tanulókat egyaránt jól megmozgató – várták a játékos kedvű ifjúságot.

„Fülhegyezők” állomáson hallásuk pontosságát, „Fürkész-lángész” állomáson vizuális képességeiket, „Biztos kezek” állomáson finommotorikus képességüket és türelmüket, „Tere-fere” állomáson beszédkészségüket, fantáziájukat, „Csúúúz-li” állomáson kooperatív készségüket és ügyességüket, „Gyorsan-ügyesen” állomáson mozgásukat, ügyességüket csillogtathatták meg a résztvevők.

A jó hangulatú délutánt egy kis uzsonna zárta. Emléklappal, és ajándékkal tettük még emlékezetesebbé számukra ezt a kellemes együttlétet.

A kísérő pedagógusok Vendéglapon nyilváníthattak véleményt, adhattak ötleteket a következőkhöz.

Várjuk a gyerekeket jövőre is !

 

Szentlőrinc, 2019. február 26.

 

 

                                                                                 Szervezők: Dr Bárány Sándorné és Pappné Lankó Lilla