"Mutasd meg a képességeidet!" Képességfejlesztő délután a hatékonyabb sni integráció érdekében

„Mutasd meg képességeidet”  játékos délután

2018. február 21.

 

Az idei évben – hagyományosan – immár tizenegyedik alkalommal rendezte meg intézményünk a „Mutasd meg képességeidet” játékos képességfejlesztő vetélkedőt. De első alkalommal bővítettük a kört tankerületünk távolabbi iskoláinak bevonásával, így teljesítve egy fontos módszertani intézményi feladatunkat. Ennek eredményeképp 8 iskola tanulói vettek részt az EGYMI „házigazda” tanulóin kívül ezen a jól sikerült vidám programon.

Szép számmal jelentkeztek a tanulók, összesen 41 diák 6 csapatban versengett.

A vetélkedő 6 állomásán minden képességüket kipróbálhatták a gyerekek.

Állomásvezető pedagógusaink alaposan felkészültek, kooperatív módon,  differenciált feladatokkal - hogy a vegyes összetételű csapatok alsó-felső tagozatos tanulóit egyaránt jól megmozgassák . várták a csapatokat. 

„Zajoda” állomáson hallásuk pontosságát, „Légy sasszemű” állomáson vizuális képességeiket, „Babráljunk” állomáson finommotorikus képességüket és türelmüket, „Szófacsaró” állomáson beszédkészségüket, „Labdarabló” állomáson kooperatív készségüket és ügyességüket, „Izgő-mozgó sajtkukac” állomáson mozgásukat, ügyességüket csillogtathatták meg a résztvevők.

A jó hangulatú délutánt egy kis uzsonna zárta. Emléklappal, apró ajándékkal tettük még emlékezetesebbé számukra ezt a kellemes együttlétet.

A kísérő pedagógusok Vendéglapon nyilváníthattak véleményt, adhattak ötleteket a következőkhöz.

Várjuk a gyerekeket jövőre is ! Köszönjük szépen a kollégáknak, hogy elhozták a tanulóikat.

Dr Bárány Sándorné

gyógypedagógus

szervező

 

Fotó: Goják Melinda, Pappné Lankó Lilla