Megyei Komplex Tanulmányi Verseny

Március 31-én került sor a XLV. Országos Komplex Tanulmányi Verseny megyei válogatójára, melyet Baranya megyében intézményünk rendezett meg. A megmérettetésen szoros küzdelem után a Mohácsi Meixner Ildikó EGYMI tanulói bizonyultak a legsikeresebbnek, így ők jutottak tovább az országos döntőbe, amely június elején lesz Tatabányán.

Gratulálok a nyertes csapatnak és felkészítőiknek és eredményes felkészülést és sikeres versenyzést kívánok az országos döntőben is.

A versenyen második helyen a Komlói EGYMI tanulói, a harmadik helyen a Pécsi Éltes Mátyás EGYMI tanulói végeztek.

Minden csapat derekasan helytállt, szoros volt a küzdelem, így a gratuláció mindannyiuknak jár. Egyéni verseny matematika tantárgyból zajlott, ahol a 6. évfolyamosok körében 1. helyen Szűcs Barna a Pécsi Éltes EGYMI tanulója, 2. helyen Kolompár Adrián a Mohácsi Meixner Ildikó EGYMI tanulója, a 3. helyen Végh Adrián a Pécsi ÉLtes Mátyás EGYMI tanulója végeztek. A 7. évfolyam matematika egyéni versenyében a következő eredmények születtek: 1. helyen Halász Máté Komlói EGYMI, 2. helyen Orsós Antal Pécsi Éltes Mátyás EGYMI, 3. helyen Szigeti Dávid a Komlói EGYMI tanulója végzett. Gratulálunk nekik és felkészítő pedagógusaiknak is.

A nap jó hangulatban, nagyon hasznosan telt, köszönöm kollégáim áldozatos munkáját. Köszönöm Mihály Brigittának, Kun Vanesszának, Szirtes Dominiknek, Bogdán Krisztiánnak azt, hogy furulyajátékukkal hozzájárultak a megnyitó ünnepi hangulatának megteremtéséhez, ugyancsak köszönöm ezt felkészítőiknek: Tóthné Csatahelyi Gyöngyinek és Rékai Jánosnak is.

Kaczagány Rita, Mázli, Herceg és Csibu pedig az eredményhirdetés előtti percek feszültségét oldották egy közös állatterápiás foglalkozással, köszönöm az ő munkájukat is .

A zsűriben részt vettek a nevező intézmények gyógypedagógusai is, a zsűri elnöke Vargáné Házlinger Szilvia, a BMPSZ Szigetvári Tagintézményének vezetője volt. Köszönöm felelősségteljes munkájukat.

Remélem, hogy minden résztvevő jó érzéssel távozott Szentlőrinc városából, jó emlékeket visz magával innen.