Köszönetnyilvánítás

Tisztelt Szülők!

Szeretném megköszönni azt a segítő együttműködést, amelyet az Önök részéről tapasztalhattak kollégáim és én is az idei tanévkezdés nem egyszerű első heteiben. Köszönöm szépen, hogy értik a szabályainkat, segítik azok betartását annak ellenére is, ha azok sokszor kellemetlenek, vagy nehézséget okoznak az ügyintézésben Önöknek, vagy gyermeküknek a mindennapokban. Nagyra értékelem, ezt a felelősségvállalást, hisz ezzel velünk együtt vigyáznak egymás gyermekeire is. Erre a 68 különleges lurkóra, akik most gyerekek és tele vannak tudásvággyal, szeretettel, nyitottak, kedvesek, de most a körülöttük zajló változások, a rendkívüli szabályok miatt kérdésekkel és félelmekkel is terheltek .

Igyekszünk folyamatosan tájékoztatni Önöket továbbra is. Amennyiben kérdéseik vannak, forduljanak bizalommal felénk.

Így együttműködve úgy érzem, hogy a továbbiakban is átvészeljük azt, amit ez a tanév hozhat. Nagyon bízom benne, hogy június 15-ig együtt lehetünk az épületeinkben, mégpedig azért, mert közösen teszünk meg mindent azért, hogy így lehessen. A szabályok bármilyen kellemetlenek, mégis jobb választásnak tűnnek, mint a távolról oktatni.

 

Kedves Tanulóink!

Nagyon büszke vagyok rátok, hisz a feledathoz felnőve, okosan és szófogadóan próbáltok viselkedni ebben a nehéz tanévben is. Jó látni, hogy azért gyerekek maradtok, játszotok egymással, keresitek egymás társaságát, szeretitek egymást, ugyanakkor vigyáztok is egymásra. Csináljuk ezt minél tovább, a szabályokat betartva így együtt, egy közösségben. Köszönöm szépen nektek, hogy ilyenek szuperek vagytok!

 

Kedves Kollégák!

Köszönöm minden pedagógusnak, pedagógiai munkát segítő kollégámnak, technikai és adminisztratív dolgozónak azt, hogy rendkívüli helytállással, a jelenleg ránk háruló pluszfeladatok maximális  ellátásával, türelemmel, alázattal és a gyermekek érdekeit szem előtt tartva, értük mindent megtéve tudtuk elkezdeni a tanévet. 

Türelmet, kitartást és jó egészséget kívánok mindenkinek!

Káhleszné Krémer Ildikó