Karácsony a Szentlőrinci EGYMI-ben

December 20-án tartottuk karácsonyi ünnepélyünket. Ebben a tanévben a 6. osztályosok: Ignátz Magdolna, Győző Alexandra, Pretzl Valentin, Nikolics Adrián, Palotai Denisz,  és Osztrosics Katarina 4. osztályos tanuló leptek meg bennünket megható és bájos műsorukkal.

Felkészítő pedagógusuk Hódosi Réka és Tóthné Csatahelyi Gyöngyi voltak. Munkájukat segítette Nagy-Bognár Dóra, Borováczné Nyaka Mónika, Hazenauer Zsoltné és ahogy mondani szokás...még sokan mások. Köszönet a munkájukért! 

Itt került sor az őszi Lafarge Cementgyár által szponzorált III. Együtt Gyermekeinkért Jótékonysági Futóverseny ajándékainak átadására is. Köszönjük szépen a sportszereket és azt, hogy megtisztelték rendezvényünket jelenlétükkel: Tóth-Lauts Brigitta, Szemelyácz-Storcz Mónika szervezők, Borza Norbert a cementgyár képviselője és Koltai Péter Szentlőrinc város polgármestere.

Köszönjük szépen a Máltai Szeretetszolgálat Szentlőrinci Csoportjának ajándékát és Jakubács Magdolna, Bőhm Zoltán részvételét.

Köszönjük Bognár Miklós FOBMSZ elnők megtsztelő részvételét és ajándékát is, amely nem más, mint egy a teljes iskolának szóló meghívás a Pécsi Műjégpályára.

Köszönjük Kocsis Péternének mindkét gyönyörű karácsonyfát.

Nagy örömünkre minden tanulócsoportba beszerezhettünk új fejlesztő eszközöket, társasjátékokat, melyeket lelkesen vettek használatba tanulóink az ünnepély után.

Tóth Beáta képriportjával kívánok a honlap minden látogatójának, barátainknak, támogatóinknak szép, szeretetteljes karácsonyt és boldog 2018-as esztendőt.

Káhleszné Krémer Ildikó