Karácsony az iskolában

Ebben  a tanévben osztályaink külön ünnepeltek. Az ünnepi hangulathoz 2.-3. osztályos tanulóink kedves műsora jelentette az alapot, melyet minden gyermek a saját közösségében nézhetett meg. A műsort betanította Gazdag Éva és Kissné Bucsai Klára.

Intézményünk ünnepi díszét Kocsis Péterné által felajánlott karácsonyfák, Nagy-Bognár Dóra és Goják Melinda és segítőik által készített ünnepi dekoráció adta. Ezúton is köszönöm a felajánlást és kollégáim munkáját. 

A karácsonyfa alá az ajándékokat a  Szentlőrinci Sportegyesület NBII-es futballcsapata ajánlotta fel olyan módon, hogy minden tanulónk kapot egy-egy cipősdoboznyi értékes ajándékot. Köszönjük szépen Vörös Sárának és a focistáknak a nemes felajánlást!

A FOBMSZ -től sporteszközöket kaptak tanulóink. Köszönjük szépen Bognár Miklós elnök felajánlását.

A 2.-3. osztályosok műsora

   

Tanulóink ebben az évben is elkészítették hagyományos ajándékaikat. Hálásan köszönöm a szívből jövő, szeretetteljes kedvességeket.

 

 

 

"Vannak emberek, akiket egy időre ajándékba kapunk, hogy elkísérjük élete egy szakaszán. Nem igazán azért, hogy birtokoljuk vagy uralkodjunk felette. Meg azért sem, hogy tanácsainkkal megfojtsuk. Néha csak azért, hogy menjünk mellette. Átláthatóan. Az igazi találkozások pillanatában belopakodunk egymás életébe, és a lelkünk jót ücsörög egymásnál. Ugyanarra a dalra rezdülünk. ......

Az élet összehoz két embert itt vagy amott, mintha a véletlen játéka volna csupán, aztán összeköti őket egy láthatatlan szövedékkel. Hogy aztán sohase felejtsük el azt a dallamot, azt az illatot, azt a hangulatot, amit elénk terelt, és azokat az érzéseket, amiket a lelkünkbe csempészett."

(Müller Péter)

A 2020-as év végén hálásan köszönöm meg minden kollégám munkáját és az intézmény minden partnere, barátja együttműködését intézményünkkel.

Borda-Fehér Dániel szépséges rajzával kívánok nyugodt, szeretetteljes, békés karácsonyt minden diákunknak, szüleiknek, barátainknak, partnereinknek. Kívánok egy boldog új esztendőt valamennyiünknek 2021-re, a legfőbb reménnyel, hogy egészségben folytatjuk tevékenységünket együtt, majd akkor is.