Karácsony az általános iskolában

A 2. és 7. osztályos tanulók műsorával ünnepeltük 2022 karácsonyát. Igazi színházi előadást varázsoltak tanulóink közös zenéléssel, énekkel. Nagy örömmel tártuk ki intzéményünk kapuját újra és fogadtuk az ünnepélyre azokat az embereket, akiknek fontosak intzéményünk tanulói. Szülők, barátok, támogatók látogattak el hozzánk. Megtelt az intézmény,  újra együtt lehettünk. 

A műsor ötlete: Tóthné Csatahelyi Gyöngyié és Rékai Jánosé volt. A gyerekek felkészítésében rajtuk kívül közreműködött: Hódosi Réka, Örsi Hanna, Borováczné Nyaka Mónika, Tóth Alexandra. 

Köszönjük jelenlétet, a rengeteg ajándékot, a felénk irányuló odafigyelést minden partnerünknek, akik velünk ünnepeltek. 

Szigetvári Tankerület Központ, Szentlőrinc SE, Máltai Szeretetszolgálat, Mogással az egészségünkért csoport, Kossa Szikvíz, Schaub Gábor, May Gábor, Kocsis Péterné, Vörös Sára, Szigetvári Vöröskereszt, Bajor Vöröskereszt, Horváth Gyuláné, Horváth Katalin, Kaczagány Rita, Riszt Dániel, Stecherné Erzsi, Vókó Ágota, Nagy Valér,Bőhm Zoltán, Jakubács Magdolna, és az intézményünk dolgozói és szülői.

"Ott van az ajándék. A csomagban. A dobozban. A fa alatt. Nézd csak meg. Bontsd ki. Látod? Látod az ajándékot? Nem. Nem láthatod. Te csak egy tárgyat látsz. Nem az ajándékot. Nem az igazi ajándékot. Mert az láthatatlan. Az igazi ajándék az ajándékban van. Abban, amit látsz, amit kezedben tartasz. Ott van benne. Láthatatlanul. A szeretet, a jószándék, a rádgondolás. Amivel ezt az ajándékot adták neked. Az ajándékban az igazi ajándékot. A szeretetet. " Csitáry-Hock Tamás