Járási Kisdiákfesztiválon elért sikereink

Járási Kisdiák Fesztiválon tanulóink három produkcióban szerepeltek, mindhárommal arany minősítést szereztek! Nagy büszkeség és öröm ez mindannyiunk számára.
Az első produkcióban a Ludas Matyit láthatta a közönség, amelyben nem csak a mi tanulóink, hanem a Szentlőrinci Általános Iskola elsősei is szerepeltek, hisz ez a Tollforgató-Szóforgató integrációs tehetségsegítő programunk része, melyet a Nemzeti Tehetségprogram támogat és Tóthné Csatahelyi Gyöngyi koordinál, irányít. A második versenyszám: Szirtes Dominik hibátlan furulyajátéka volt, a harmadik pedig Szirtes Dominik, Kovács László, Szekeres Szintia, Kun Vanessza, Mihály Brigitta alkotta kamaraegyüttes reneszánsz zene játéka volt. 
Nagyszerű élmény volt látni a magas színvonalú műsorszámokat, szívből gratulálok: Szirtes Dominik, Máté Erik, Szekeres Szintia, Szekeres Gyula, Kun Vanessza, Mihály Brigitta, Kovács László, Rácz Dávid Balogh Natália, Osztrosics Ketrin tanulóinknak és köszönöm, hogy öregbítették intézményünk hírnevét.
Köszönöm kollégáim: Tóthné Csatahelyi Gyöngyi tehetségsegítő, felkészítő munkáját, Borováczné Nyaka Mónika és Tóthné Kiss Zsuzsanna segítő munkáját. A gyerekek zenés produkcióiba sok segítséget nyújtott és zongorán kísért Rékai János a SZÁI AMI művészettanára. Köszönet a munkájáért! Végül, de nem utolsó sorban gratulálok Wirthné Zsoldos Ritának, és a Szentlőrinci Általános Iskola 1. b. osztályos tanulóinak a Ludas Matyi produkcióban nyújtott szereplésükhöz és köszönöm szépen, hogy együttműködtek intézményünk tanulóival, dolgozóival.

Káhleszné Krémer Ildikó