Farsang

„Farsang van, farsang van,

járjuk a táncot gyorsabban!

Förgeteges ez a bál,

még a ház is muzsikál.”

(Gyárfás Endre: Förgeteges ez a bál-részlet)

Pénteken förgeteges bállal búcsúztattuk a telet az EGYMI-ben. Különleges volt az idei farsangunk, mert a járványhelyzet miatt online tartottuk a jelmezes felvonulást, és a tombolasorsolást is. Ennek ellenére önfeledt vidámság járta át az iskolát, amit az alábbi képek is igazolnak. Egyéni helyezést ért el a Nindzsa, a nagy pénzrabló Denver, a katonák és a fáraó. A csoportos jelmezversenyt a Gumimacik nyerték meg, és egy-egy ponttal maradtak le a szintén nagyon ötletes és vicces nyugdíjasok, és tortaszeletek.

Támogatóink voltak: A LAFARGE Cement Magyarország Kft., akiknek egy korábbi adománya került most a tombolasorsoláson kisosztásra. Káhleszné Krémer Ildikó, az iskolánk igazgatója, aki a süteményeket és tombolasorsolás fődíjait, a tortákat finanszírozta. Továbbá számos kollégánk tárgyadományokkal járult hozzá a tombolák, és a zsákbamacskák összeállításához. Nagyon szépen köszönjük, hogy lehetővé tették a farsangi bál lebonyolítását.

A képeket készítette: Káhleszné Krémer Ildikó, Szabó Klára, Tóth Beáta, Tóth Alexandra, Gazdag Éva, Goják Melinda, Nagy-Bognár Dóra, Tóthné Csatahelyi Gyöngyi, Tóthné Kiss Zsuzsanna