Az év diákjai 2022/23

Az év diákjai a 2022-23-as tanévben

A tanév során minden hónapban a diákönkormányzat szervezésében megválasztottuk a hónapok diákjait. Bizony elérkezett az idő, hogy kiderüljön, hogy idén kik lettek a 2022-23-as tanévben az év diákjai, akikre büszkék lehetünk. Tehát az év diákjai lettek a Szentlőrinci EGYMI-ben: Orsós Márk, Dorozsmai Nikolett, Madarász Zente, Madarász Bence, Kovács Nóra Léna, Kirsch Attila, Kun Vanessza, Majorosi János, Mihály Brigitta, Bogdán Krisztián. Szívből gratulálunk Nekik, nagyon büszkék vagyunk Rájuk! Az év diákjainak jutalma, két tanuló kivételével, egy ajándékutalvány, amely felhasználható a Szigetvári Tankerületi Központ tulajdonában lévő, Balatonmáriafürdőn található, Dél-Zselic Gyermek- és Ifjúsági Táborban. Továbbá négy tanulót jutalmaztunk még egyéb közösségért, vagy kulturális műsoron való részvételért ezzel az ajándékkal. Az tábor költségeit ezeknek a tanulóknak a LAFARGE Cement Magyarország Kft. által meghirdetett Közösségi Érték Program pályázaton nyertük el. Köszönjük a támogatást!

Tóthné Kiss Zsuzsanna

 

Hatalmas gratulációm és elismerésem azoknak a tanulóinknak, akik a teljes tanév alatt kiemelkedő tanulmányi ereményeket értek el, vagy szorgalmukkal tűntek ki! Igazán nagy büszkeség, hogy ilyen sokan vagytok!

Köszönet és hála pedagógusaitoknak, gyógypedagógiai asszisztenseiteknek is.

Köszönet Tóthné Kiss Zsuzsanna gyógypedagógusnak, aki sikeres pályázatával lehettővé varázsolta azt, hogy a tankerület balatomáriai táborába ingyen juthassanak el a legjobbak. Köszönjük a Lafarge Cemenetgyár  támogatását a díjazáshoz.

Szép volt Fiúk, Lányok!

Káhleszné Krémer Ildikó